Boravak i lečenje 


Specijalna bolnica P.A.R.K.S


Jedinstveno iskustvo počinje već od prvog kontakta sa nama, telefonom, imejlom ili preko vebsajta. 

Zakazivanje

Naš kontakt centar će učiniti sve da vas spoji sa odgovarajućim lekarima, pronađe termine koji se uklapaju u vaše obaveze i predloži najbolje rešenje za vas, a naši lekari će vam odgovoriti na svako pitanje ili nedoumicu pre nego što se odlučite za pregled ili lečenje u Specijalnoj bolnici P.A.R.K.S.

Naš cilj je da pre dolaska u bolnicu imate kompletnu sliku i sve neophodne informacije o pregledu ili proceduri koji su vam potrebni, i da kod nas dođete pripremljeni.

Takođe, želimo da sa pacijentima od početka uspostavimo odnos poverenja i sigurnosti.

Priprema za dolazak

Bolnički tim će vam poslati detaljno uputstvo kako da se pripremite za zakazani pregled ili intervenciju. To obuhvata pripremu medicinske ili druge dokumentacije, ličnih predmeta, odeće i pribora za higijenu. Osim toga, pre nekih pregleda i procedura može biti potrebno uzdržavati se od uzimanja vode i hrane određeni broj sati.

Takođe, bićete unapred obavešteni o tome kako se izvodi pregled ili intervencija, zatim o dužini boravka u Bolnici, kao i kako izgleda oporavak.

Pre dolaska u bolnicu pacijent obavlja razgovor sa izabranim lekarom tokom koga će biti detaljno informisan o procedurama i načinu lečenja, kao i o procesu oporavka. Pacijent će biti informisan o dokumentaciji koju je neophodno da ima pri sebi u trenutku prijema u bolnicu, kao i o tome da li je potrebno da određeni broj sati pre neke procedure ne unosi tečnosti i hranu.

Članovi medicinskog tima su u svakom trenutku pacijentima na raspolaganju, a prilikom svakog pregleda, obavljanja analiza i priprema za intervencije uz njih će biti neko od članova stručnog osoblja. Tokom svih faza lečenja  pacijent ostaje pod stalnim nadzorom medicinskog osoblja.

Prijem pacijenata

Prijem pacijenata vrši se svakog dana. Pacijentima je omogućeno da u bolnicu dođu u pratnji bliske osobe, koja ih može pratiti sve dok to dozvoljava protokol medicinske procedure, odnosno do odlaska na samu intervenciju.