Transport


Specijalna bolnica P.A.R.K.S.


U Specijalnoj bolnici za opštu hirurgiju se trudimo da svaki dolazak u našu ustanovu za pacijenta predstavlja pozitivno iskustvo, a onim pacijentima kojima je potreban sanitetski prevoz želimo da obezbedimo što udobniji dolazak do nas, bez obzira na to odakle dolaze. 

Transport pacijenata

Specijalna bolnica P.A.R.K.S. organizuje sanitetski transport pacijenata do i iz bolnice na teritoriji cele Srbije.

Kako bi bio organizovan sanitetski prevoz, potrebno je kontaktirati bolnicu radi informacija o uslovima za organizaciju transporta i zakazivanja termina u odgovarajućem vremenskom roku. Takođe, pacijenti se o ovoj usluzi mogu informisati i kroz kontakt formu.

Nakon slanja imejla, osoblje bolnice će vas obavestiti o vašem prevozu i pratećoj organizaciji.

Za pacijente iz inostranstva postoji mogućnost organizovanja transporta od aerodroma do bolnice i od bolnice do aerodroma. Upiti se mogu poslati putem formulara na sajtu bolnice ili pozivom na broj telefona +381 21 402 539 gde ćete u razgovoru sa članovima tima kontakt centra saznati na koji način se najlakše može organizovati vaš transport ili transport bliske osobe do Specijalne bolnice P.A.R.K.S.

U vozilu će pacijentu biti omogućena pratnja jedne osobe, kao i članova medicinskog tima. Vozila za sanitetski prevoz opremljena su prema najvišim standardima urgentne medicine i poseduju potrebnu medicinsku opremu. Odmah po pristizanju sanitetskog vozila, pacijenta dočekuje medicinski tim bolnice koji preuzima dalje lečenje i prati pacijenta tokom celog boravka u Bolnici. Naše Osoblje će se postarati da bezbedno stignete u svoj dom nakon otpusta iz bolnice.