Covid 19


Specijalna bolnica P.A.R.K.S.


Specijalna bolnica za opštu hirurgiju P.A.R.K.S. prati preporuke Ministarstva zdravlja Republike Srbije u vezi sa svetskom pandemijom korona virusa i odgovorno se odnosi prema svojim pacijentima, posetiocima  i medicinskom osoblju.

Preporuke

Maske unutar bolnice su i dalje obavezne za pacijente, medicinsko osoblje i sve posetioce koji dolaze u Specijalnu bolnicu P.A.R.K.S. Kako bismo omogućili da se svaka osoba oseća bezbedno, a ujedno smanjili mogućnost zaraze u Bolnici, na snazi je i dalje preporuka o držanju distance, a pacijentima je u svim prostorijama na raspolaganju mogućnost dezinfekcije ruku. Ukoliko ste zaboravili masku, možete je dobiti na recepciji bolnice.

Bolnica se ne bavi lečenjem Covid 19, ali nam se možete obratiti nakon preležanog Covid 19 radi sistematskih pregleda kako biste pratili svoje zdravstveno stanje nakon bolesti. Takođe, našim pacijentima nudimo mogućnost specifičnih post Covid pregleda i konsultacija sa našim timom lekara.

Ukoliko osetite neke od simptoma korona virusa pred dolazak u Bolnicu, molimo vas da nas kontaktirate putem telefona ili imejlom kako biste pomerili pregled ili zakazanu intervenciju.

Apelujemo na pacijente da u bolnicu ne dolaze ukoliko osećaju bilo kakve simptome koji upućuju na infekciju korona virusom već da se jave u najbližu Covid ambulantu kako bi se testirali. Bolnica promoviše odgovorno ponašanje, a u cilju funkcionisanja same bolnice, neophodno je da se i osoblje bolnice i pacijenti podjednako pridržavaju preporuka vezanih za preventivne mere protiv korona virusa.